Skip to main content

Ce spune media despre noi?

Alege Valetino
valetino.ro

Cum să găseşti un valet auto profesionist şi de încredere

@Preluat de pe Auto-Bild

Dacă te-ai gândit vreodată că ar fi minunat să nu mai pierzi timpul prin spălătorii, service-uri sau vulcanizări şi să găseşti un fel de valet auto care să vină să ia maşina, să se ocupe de tot în locul tău şi să o aducă înapoi în stare impecabilă, să ştii că în prezent este posibil! A apărut un serviciu nou şi unic în Europa pe care îl poţi accesa de pe Android sau, în curând, de pe IOS, numit Valetino care face exact acest lucru.


Ionut Motoi la Profit News TV

PROFIT NEWS TV Ionuț Dorel Motoi, fondator Valetino: Ne-am propus afaceri de 500.000 de euro în 2022

@Preluat de pe Profit.ro

Eu Valeting Services, startup-ul care a dezvoltat aplicația Valetino, lansată pe piață în vara anului trecut, țintește afaceri de 500.000 de euro în 2022 și vrea să se extindă în 17 orașe la nivel național. Internaționalizarea și ridicarea unei runde de finanțare sunt, de asemenea, printre planurile companiei. 


Ionut Motoi Valetino

Ionuț Motoi (Valetino): Avem în plan extinderea în alte două țări din Europa

@Preluat din Forbes

Explicația scurtă ar fi că un valet îți conduce mașina pentru a i se efectua servicii de către partenerii specializați, fie că este vorba despre spălătorie, service, vulcanizare sau tractare. Povestea din spatele acestui business este însă ceva mai complicată.

Valetino a ajuns in Timisoara

LANSARE: VALETINO.RO SALUTĂ TIMIȘOARA!

@Preluat de pe Info Timisoara

Din această săptămână, șoferii timișoreni vor putea accesa serviciile valetino.ro! Aplicația dezvoltată de SiteQ este unică în Europa și a beneficiat de o investiție inițială de peste 100.000 de euro.


Ce spune Lorand Soares Szasz despre Valetino

Ce spune Lorand Soares Szasz despre Valetino

@Preluat de pe Facebook

Când locuiam în România speram să apară un serviciu de șoferi care să mă ajute să economisesc timp. 

Solicita un valet de la Valetino pentru masina ta

VALETINO – VALETUL CARE ARE GRIJĂ SĂ ÎȚI OPTIMIZEZI TIMPUL LA BIROU SAU CU FAMILIA

@Preluat de pe Auto Report

Timpul tău este prețios și acum există soluții variate pentru a-l salva. În acest moment, în România este disponibil un serviciu unic îcare îți permite să găsești un valet auto certificat care să se ocupe de mașina ta în timp ce tu te relaxezi sau te bucuri de viață.


Valetino.ro, castiga timp pentru tine si cei dragi

Valetino.ro – un serviciu elegant care te ajută să câştigi timp pentru tine şi cei dragi

@Preluat de pe Unica.ro

Trăim vremuri în care lucrurile trec printr-o dinamică fără precedent, timpul devenind valoros. Astfel, zilnic încercăm să împărţim cele 24 de ore între serviciu, activităţi domestice sau necesare pentru întreţinerea maşinii şi cei dragi şi ne gândim că ar fi minunat să avem măcar o clonă, un valet sau un robot care să poată prelua din sarcinile mai puţin plăcute. 

Valetul auto prin Valetino

Valetul auto prin Valetino – o soluţie profesională, unică în Europa

@Preluat de pe Business 24

În urma unei investiţii de peste 100.000 euro in compania Cool Valet SRL, ideea aplicaţiei Valetino, pe care o găseşti aici https://www.valetino.ro, s-a materializat într-un proiect unic şi inedit pentru Europa. Totul a pornit de la viziunea lui Ionuţ Dorel Motoi care a văzut avantajele şi beneficiile unei aplicaţii prin care să găseşti un valet auto, adică o persoană de încredere care să îţi preia maşina, să o ducă în service, la vulcanizare sau la spălătorie, şi să o aducă înapoi în cele mai bune condiţii.

Serviciile oferite de Valetino

ZF IT Generation. Ionuţ Dorel Motoi, fondator al aplicaţiei Valetino. „Vrem să lansăm aplicaţia în 15 oraşe din România, până la finalul anului viitor, şi să avem 130 de valeţi înscrişi în platformă“

@Preluat de pe ZF IT Generation

Start-up-ul EU Valeting Services, care a dezvoltat aplicaţia Valetino prin care echipa proprie formată din „valeţi” poate presta diverse servicii – precum mersul la spălătorie, service sau la vulcanizare – pentru proprietarii de autoturisme care nu au timp să se ocupe de acestea, vrea să se extindă în şase oraşe noi din România şi să dubleze numărul de valeţi din platformă, până la finalul anului viitor. În prezent, în aplicaţia Valetino, lansată în luna octombrie a anului trecut, sunt înregistraţi 61 de valeţi care au prestat servicii pentru peste 2.250 de utilizatori.

Ionut Motoi de la Valetino la Andi Moisescu

Cum SĂ CÂȘTIGI TIMP, pentru TINE.

@Preluat de la Andi Moisescu

IONUȚ MOTOI este antreprenor, aventurier și pilot de avion de acrobație. La 19 ani și-a deschis prima companie. A pornit cu 10 lei si a crezut în visul lui, acela că va reuși. În câteva minute a rămas și fără cei 10 lei. A început cu un singur angajat care era foarte prost plătit, respectiv el. După aproape 7 ani, a ajuns la peste 25 de angajați, în 8 județe.