Skip to main content

Politica de abonare la newsletter

Pentru a beneficia de avantajele pe care le implica abonarea la newsletter-ul nostru va invitam sa bifati casuta aferenta acestei optiuni, disponibila in cadrul formularului de creare cont pe platforma noastra online. Bifarea casutei cu textul „Doresc sa primesc comunicari cu scop comercial pe e-mail si SMS” reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal transmise in scopul primirii de comunicari comerciale, de marketing si informative din partea EU VALETING SERVICES SRL, Operatorul trimitand astfel de comunicari numai persoanelor care au optat in acest sens.

Abonarea la newsletter-ul nostru implica prelucrarea urmatoarelor categorii de date cu caracter personal:

  • nume si prenume;
  • adresa de e-mail si
  • numar de telefon.

Toate procesele de prelucrare a datelor, efectuate in scopul transmiterii de informatii specifice activitatii de marketing a Operatorului, respecta regulile descrise in Politica de Confidentialitate a Site-ului nostru.

Abonarea la newsletter poate fi realizata in contextul crearii unui cont de utilizator in aplicatia mobila Valetino/ pe platforma online, aceasta nefiind conditionata de plata unei taxe in acest sens. Primirea de mesaje comerciale si de marketing din partea Operatorului este gratuita. Continutul comunicarilor comerciale, de marketing si informative se va trimite pe adresa de e-mail si la numarul de telefon furnizate in acest scop de catre utilizator, cu conditia ca acestea sa fie corect introduse. EU VALETING SERVICES SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor furnizate de catre utilizatori (spre ex., adresa de e-mail).

Newsletter-ul nostru poate contine informatii cu privire la:

  • cele mai recente oferte si promotii ale Operatorului;
  • activitatea recenta Valetino;
  • modificari si noutati privind diferite aspecte ale platformei web si ale aplicatiei mobile;
  • recomandari in domeniul serviciilor noastre.

Abonatul are optiunea de a se dezabona in orice moment de la newsletter. Acest lucru se realizeaza, din punct de vedere practic, prin accesarea link-ului situat la finalul e-mail-ului transmis de Operator, avand textul „Daca doresti sa nu mai primesti comunicari de la noi click aici.”sau prin transmiterea unei solicitari in acest sens la adresa de e-mail: office@valetino.ro.

Ulterior dezabonarii, va puteti reabona oricand la newsletter-ul nostru, in mod gratuit.

EU VALETING SERVICES SRL nu ofera utilizatorului nicio garantie asupra faptului ca serviciul de newsletter va functiona fara intreruperi sau fara erori si ca defectiunile vor fi remediate intr-o perioada de timp adecvata.

EU VALETING SERVICES SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului pe care il pune la dispozitie. Raspunderea folosirii serviciului de newsletter revine in totalitate utilizatorului. Fiecare newsletter trimis va contine instructiuni clare de dezabonare instant.

EU VALETING SERVICES SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul prezentei Politici, sens in care va invitam sa consultati in mod periodic acest document.

                                                                                                            EU VALETING SERVICES SRL