Termeni & condiții magazin

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.  Va rugam cititi cu atentie rubrica Termeni si conditii generale. Regulile descrise in rubrica Termenii si conditiile generale prezentate se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. EU VALETING SERVICES S.R.L. prin intermediul magazinului online Valetino, respectiv www.valetino.ro, catre cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres in scris al partilor.


Definire termeni:
Vanzator: S.C. EU VALETING SERVICES S.R.L. – prin interfata magazinului online – www.valetino.ro, identificat cu C.U.I. 44349534, nr. inreg. in Reg. Comertului J13/1791/2021.
Cumparator: orice persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda online.
Bunul/rile : orice articol din magazinul online Valetino, ce sunt solicitate in comanda si care urmeaza sa se livreze de catre vanzator catre cumparator.
Comanda online – acordul dat in scris prin intermediul  emailului intre Vanzator si Cumparator, prin care Valetino se angajeaza sa livreze bunurile iar Cumparatorul sa plateasca contravaloarea bunurilor.
Contract – o comanda online confirmata de catre vanzator in format scris.
Drepturi de proprietate Valetino – dreptul sau drepturi de autor, dreptul de creatie, dreptul de concept asupra produselor, drepturi de baza de date, drepturi de proprietate, marca inregistrata.
Caracteristici – ansamblu caracteristicilor tehnice si conceptuale aferente bunurilor conform comenzii.


1.  Drepturi de proprietate Valetino
Valetino isi rezerva dreptul de proprietate asupra intregului continut text si grafic al site-ului (imagini, simboluri, elemente de grafica web) si acest drept este rezervat in baza Legii pentru Protectia drepturilor de autor (Legea 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala. Utilizarea acestora fara acordul in scris din partea Valetino se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

2. Documente contractuale
In momentul procesarii unei Comezi online pe site-ul www.valetino.ro cumparatorul consimte ca este de accord cu termenii si conditiile prezente ale magazinului online Valetino. Acordul asupra comenzii din partea magazinului online Valetino se considera finalizat in momentul confirmarii pe email sau verbale prin convorbirile telefonice. Orice comanda care nu a primit confirmarea din partea Valetino nu are valoare de Contract.

3. Produsele magazinului on-line
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza si selecta clientii in functie de comportamentul acestora. Fiecare utilizator va primi un username si o parola pentru a accesa anumite parti ale acestui website in conformitate cu termenii si conditiile acestuia, si se face direct responsabil de securitatea utilizarii cu consimtamant sau fara, a altei persoane. Daca constatati nereguli din acest punct de vedere, va rugam sa ne contactati cat mai repede.
Datele dumneavoastra solicitate la creearea contului vor ramane confidentiale si nu vor fi utilizate de terte parti si nici utilizate in mod abuziv sau in alte scopuri decat cele consimtite de dumneavoastra.
Produsele acestui magazin online sunt produse marca Valetino si sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament si in limita stocului disponibil. Mentionam ca preturile nu includ si costurile de livrare.
Utilizatorii isi dau consimtamantul in mod expres ca prin utilizarea acestui website si cumpararea produselor aferente, sa se faca pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Valetino de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare.
In eventualitatea in care informatiile solicitate in urma unei comenzi sunt insuficiente, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva.

EU VALETING SERVICES S.R.L
Numar inregistrare: J13/1791/2021
CUI: 44349534

Str. Tudor Vladimirescu, nr.28A, etaj parter, Loc.Constanta, Judet Constanta

+40726 327 192
office@valetino.ro

developed by
Alege moneda
RON Leu românesc
EUR Euro